Caută
baterii
Caută
comerciant

RO_b2c_slider_old_website.jpg

Silver Dynamic
Dacă sunteţi în căutarea unei baterii vârf de linie care să pună în mişcare vehiculele dumneavoastră din gama superioară care au cerinţe de energie mari sau a uneia care furnizează putere de durată pentru tehnologia Start-Stop avansată, bateriile Silver Dynamic de la VARTA au puterea şi performanţele inegalabile de care aveţi nevoie.
Aflaţi mai multe
Blue Dynamic
Dacă depindeţi de siguranţa şi puterea de durată a vehicului dumneavoastră pentru a vă îndeplini obiectivele zilnice, bateriile Blue Dynamic de la VARTA oferă puterea extra de care vehiculul dumneavoastră are nevoie, inclusiv dacă este unul dotat cu funcţionalitatea Start-Stop convenţională. Dacă doriţi ca vehiculul dumneavoastră să pornească, indiferent de condiţiile meteo nefavorabile, linia de baterii Blue Dynamic este punctul perfect de pornire.
Aflaţi mai multe
Black Dynamic
Pentru persoanele care deţin prima lor maşină şi sunt în căutarea echilibrului perfect între preţ şi calitate ridicată, bateriile Black Dynamic de la VARTA oferă putere de calitate, în care puteţi avea încredere că va dura mai mult. Bateria Black Dynamic ajută la prevenirea defectării bateriei, răspunzând totodată cerinţelor de energie ale vehiculului dumneavoastră şi garantându-vă că veţi conduce mult timp de acum înainte.
Aflaţi mai multe

A Varta elem tartomány

AutomobileStart-StopVehicule comerciale PowersportsTimpul liber
Tab_Automotive_275x100.jpg

Dynamic Trio. Mai puternice ca niciodată până acum.

Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, o maşină de familie, o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mai mari, vă vom îndruma către bateria VARTA potrivită pentru dumneavoastră şi vehiculul dumneavoastră. Atunci când deţineţi una dintre bateriile noastre Silver, Blue sau Black Dynamic Trio, puteţi conduce cu încredere, ştiind că vehiculul dumneavoastră funcţionează cu performanţe superioare ale bateriei.

Exploraţi tehnologia  Exploraţi Dynamic Trio

Tab_StartStop_275x200.jpg

Pionieri în domeniul bateriilor auto ale viitorului.

Bateriile VARTA Silver Dynamic AGM şi Blue Dynamic EFB sunt alegerea de top pentru alimentarea vehiculelor dotate cu funcţionalitatea Start-Stop şi nevoile electrice exigente ale acestora. Vă puteţi baza pe bateriile noastre AGM şi EFB pentru tehnologia Start-Stop avansată sau incipientă. Pentru a vă oferi capacitatea de a alimenta orice aţi avea nevoie, bateriile Silver Dynamic AGM şi Blue Dynamic EFB oferă fiabilitate şi performanţe inegalabile.

Exploraţi tehnologia   Deveniţi partener VSSP   Mergi la Autentificare partener VSSP  Exploraţi Silver AGM şi Blue EFB

Batteries_CommercialVehicle_285x160.jpg

Eficienţă de preţ înaltă, necesar de întreţinere redus

Indiferent dacă deţineţi camioane, vanuri, autobuze, vehicule de pompieri, buldozuri sau vehicule agricole, sortimentul nostru vast de produse specializate vă garantează soluţia perfectă pentru orice scop. Bateriile VARTA Promotive ţin flota dumneavoastră în mişcare şi reduc simultan cheltuielile totale de întreţinere.

Descoperă tehnologia
Vizitează Business Portal

VEZI CÂT POŢI ECONOMISI
Calculează economiile
Batteries_Powersports_275x235.jpg

Ultimele baterii pentru cele mai avansate motociclete

VARTA oferă un sortiment larg pentru domeniul Powersports – 65 de produse şi chiar mai multe. Indiferent dacă deţineţi o motocicletă sau un jet-ski, un snowmobil sau un scooter, un quad sau un ATV ori chiar o cositoare de gazon – în seria de produse VARTA Powersports găsiţi produsul potrivit pentru alimentarea acestui vehicul.

Descoperă technologia 

Batteries_LeisureIndustrial_275x235.jpg

Explorare nelimitată

Rezistente la răsturnare şi şocuri, sigure la scurgere şi fără bătaie de cap… numai câteva motive pentru care vă puteţi baza pe bateria noastră pentru caravane, rulote, golf- carturi sau caddies precum şi orice tip de barcă. Şi încă două argumente: fiabilitatea şi rezerva lor imensă de energie atunci când sunteţi departe de casă.

Descoperă tehnologia 

Cu VARTA® începe totul

Acum, gratuit pentru acumulatorul maşinii Dumneavoastră

VARTA® Promotive EFB

VARTA® câștigă
premiul pentru cea
mai bună marcă de
baterii pentru camioane.

Testaţi fiecare baterie