Baterii pt. bărci de la VARTA®

Barcă cu pânze pe ape deschise, cer albastru

Sunteți un navigator entuziast? Vreți să vă bucurați la maxim de navigarea cu iahtul sau barca dvs.? Atunci trebuie să vă asigurați o sursă de energie constantă, astfel încât călătoria pe apă să fie o plăcere. VARTA® oferă diferite tipuri de baterii pt. bărci cu motor, iahturi pt. navigare, iahturi cu motor și bărci electrice. Tehnologia plumb-acid cu fibră de sticlă absorbantă, care are o rezistență ridicată la șocuri și vibrații, este ideală pt. bărcile de înaltă performanță. Puteți avea deplină încredere în bateriile noastre atunci când vine vorba de lucruri esențiale precum sisteme de navigație, iluminat interior și frigidere, dar și mici extravaganțe precum televiziune prin satelit, cuptoare cu microunde și mașini de spălat vase. Pentru că atunci când toate aceste dispozitive sunt conectate simultan, bateria trebuie să ofere o performanță excepțională.

Baterii VARTA® pt. bărci

VARTA® oferă o gamă largă de baterii pt. bărci: Professional Dual Purpose AGM, Professional Dual Purpose și Professional Starter. Fiecare dintre ele are propriile avantaje pt. diferitele tipuri de bărci. Bateriile Professional Dual Purpose AGM sunt concepute pt. aplicații de agrement cu cerințe energetice moderate. Pot fi utilizate pt. pornirea motorului sau pt. accesorii și componente electronice de la bord. Bateriile Professional Dual Purpose sunt concepute pt. bărci cu performanțe mai reduse, sunt durabile și nu necesită întreținere. Bateriile Professional Starter sunt concepute pt. toate aplicațiile de pornire maritime și nu necesită întreținere.

Tehnologie pt. baterii destinate bărcilor

Dacă vă place să vă petreceți timpul pe apă, aveți cu siguranță nevoie de bateriile VARTA® Professional; acestea au o durabilitate ciclică mai mare deoarece au o durată de viață mai îndelungată. Înainte de montare, trebuie să verificați dacă bateria este încărcată complet pt. a asigura o durată lungă de viață (tensiunea de încărcare recomandată de noi este aproximativ 10% din capacitatea indicată în amperi). De asemenea, este important să luați în considerare faptul că bateria va avea perioade lungi de inactivitate (ceea ce se întâmplă des în cazul bateriilor pt. bărci). Bateria cu descărcare minimă este utilă deoarece își păstrează energia.

Bateriile VARTA® pt. bărci nu necesită întreținere

Bateriile VARTA® Professional pt. bărci nu necesită întreținere, pt. că nu putem risca întreruperea mijloacelor de comunicare sau a instrumentelor de navigație vitale cât timp sunteți pe apă.

Căutare baterie VARTA®


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Căutare distribuitor VARTA®

Găsiți alți distribuitori