Casetă

Clarios Germany GmbH & Co KG
Am Leineufer 51
30419 Hanovra
Germania
Telefon: +49 (0) 511/975-0
Contact: info.emea@varta-automotive.com

Sediu înregistrat: Hanovra
Număr înregistrat: Hannover HRA 205413
Număr de identificare în scop de TVA: DE 115 647 997

Partener cu răspundere nelimitată: Clarios Germany Holding GmbH
Sediu înregistrat: Hanovra
Număr înregistrat: Hanovra HRB 218503
Comitet executiv: Dr. Werner Benade, Bettina Koback, Dr. Christian Rosenkranz

Editor responsabil: Julia Gramse
Telefon: +49 (0) 511/975-0

Design web, concept și producție

Americaneagle.com

2600 S. River Road

Des Planies, IL 60018, USA

Contact: scott.zachry@americaneagle.com

Comisia Europeană oferă consumatorilor opțiunea unei soluționări online a litigiilor (SOL), pe una dintre platformele online ale acesteia. Această platformă poate fi accesată prin intermediul linkului extern http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Nu suntem obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unui comitet de conciliere în caz de litigiu și, în consecință, nu putem oferi participarea la aceste proceduri.

Derogare de răspundere

În pregătirea acestui site, se fac toate eforturile de a furniza cele mai actuale, corecte și clar exprimate informații posibil. Cu toate acestea, este posibil să apară erori neintenționate în cadrul informațiilor. Clarios Germany GmbH & Co. KG derogă în special orice responsabilitate pentru erori tipografice și pentru corectitudinea, caracterul complet și prompt al informațiilor cuprinse în paginile web ale companiei. Informațiile și datele puse la dispoziție pe serverele Clarios pot fi supuse modificării fără preaviz. Serviciile, informațiile și datele puse la dispoziție pe site-ul web Clarios sunt furnizate „ca atare”, fără niciun fel de garanții.

În măsura în care link-urile sau indicatorii către site-uri web ale unor terțe părți fac parte din conținutul site-ului web Clarios, Clarios nu își asumă nicio responsabilitate sau răspundere legală pentru niciun fel de informații, comunicări sau materiale disponibile pe respectivele site-uri legate sau la orice link din conținutul unui site legat. Declarăm în mod explicit că nu împărtășim în mod necesar conținutul și/sau opiniile oricărei terțe părți din conținutul unui site legat.

Prin utilizarea paginilor web Clarios, vă asumați toate riscurile asociate cu utilizarea acestui site, inclusiv orice risc pentru calculatorul dvs., afectarea software-ului sau a datelor de către orice virus, software sau alt fișier care ar putea fi transmise sau activate prin intermediul unei pagini web Clarios sau în urma accesării acesteia de către dvs. Clarios nu va fi în niciun caz răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau pe cale de consecință, inclusiv, fără limitare, pierderi de venituri sau de profituri, rezultate sau asociate în orice fel cu utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a informațiilor sau cu absența informațiilor de pe site-ul web Clarios.

Google Analytics

Acest site web utilizează Google Analytics. Mai multe informații la:
www.google.com/analytics

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori