Mașină argintie, mărime medie, condusă pe un drum, din lateral

Tehnologia avansată plumb-acid cu separator din fibră de sticlă (AGM)

Alegeţi AGM pentru a obţine cea mai bună baterie care există. Alegând o baterie AGM cu cea mai avansată tehnologie cu separator din fibră de sticlă, veţi obţine o baterie excepţională care are capacitatea de a alimenta cele mai exigente vehicule şi accesorii. O baterie AGM este sigură şi nu prezintă scurgeri, chiar dacă se întâmplă să se spargă. Tehnologia AGM oferă un nivel de anduranţă de trei ori mai mare comparativ cu bateriile convenţionale, fiind perfectă pentru sistemele Start-Stop avansate, în care bateria trebuie să fie reîncărcată rapid prin energia furnizată de sistemul de frânare cu recuperare.

Bateria Powersports AGM este concepută pt. condiții extreme. Datorită tehnologiei plumb-acid (AGM) încorporate, acest produs sofisticat oferă putere maximă și durată lungă de viață, fără a necesita întreținere.

Separator din fibră de sticlă (AGM)

Tehnologia specială plumb-acid AGM absoarbe tot acidul din baterie, oferind stabilitate ciclică mare. Acest lucru permite încărcarea și descărcarea repetată a bateriei fără scăderea performanței.

Aflați mai multe despre tehnologia AGM

Tehnologia avansată VARTA® AGM pt. mașini cu sistem start-stop

Secțiune detaliată a unei baterii AGM VARTA®

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori