O grilă PowerFrame® de culoare violet

Tehnologia grilei PowerFrame®

Numai cu VARTA® beneficiați de tehnologia patentată a grilei PowerFrame®. Această tehnologie este mai puternică și mai durabilă decât alte modele de grilă.

PERFORMANȚĂ SUPERIOARĂ

  • FIABILITATE: Tehnologia cu grilă PowerFrame® este proiectată pentru a reduce la minimum coroziunea care are ca efect apariția prematură a defecțiunilor bateriei, componenta auto înlocuită cel mai frecvent*.
    *O firmă de cercetare de piață lider în domeniu.
  • DURABILITATE: Tehnologia cu grilă PowerFrame® este fiabilă și construită să dureze. Este de aproape trei* ori mai rezistentă la coroziune și, prin urmare, mai durabilă decât alte modele de grilă.
    *Pe baza comparației cu alte modele de grilă, într-o testare de flotă din lumea reală.
  • PERFORMANȚĂ: Modelul tehnologiei cu grilă PowerFrame® este optimizat pentru utilizarea integrală a grilei, oferind un flux electric cu peste 60%* mai bun și eficient, pentru o conductibilitate îmbunătățită.
    *Pe baza comparației cu alte modele de grilă, într-o testare de flotă din lumea reală.
  • RESPONSABILITATE: Fabricarea tehnologiei cu grilă PowerFrame® are la bază un proces responsabil cu mediul înconjurător, utilizând cu 20% mai puțină energie și producând cu 20% mai puține emisii de gaze cu efect de seră, în comparație cu alte metode de fabricație.

Pe scurt, este construită pt. a asigura performanțe excepționale pe toată durata sa lungă de viață.

Pentru a afla mai multe vizitați site-ul web PowerFrame®!

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori