Bărbat cu o cheie de piulițe în mână, într-un atelier

Bine ați venit la pagina de conectare a VARTA® Partner Portal

VARTA® vă poate ajuta să vă desfășurați activitatea mai eficient. Deveniți partenerul nostru astăzi și primiți informații cu privire la baterie. De la timpul necesar pentru instalare și instrucțiuni pentru montarea bateriei, la informații generale cu privire la baterie. Conectați‑vă la secțiunea pentru parteneri și găsiți bateria corectă și instrucțiuni utile în procesul de înlocuire. Prin testarea fiecărei baterii care intră în atelierul dvs., veți putea detecta bateriile defecte înainte ca acestea să devină nefuncționale! Aflați mai multe privind Programul de testare a bateriilor!

Conectați-vă la VARTA® Partner Portal

Imagine a unui bărbat care ține o tabletă cu pagina de autentificare pe VARTA® Truck Portal

Optimizați costul total de exploatare

Solicitările la care sunt supuse vehiculele comerciale și cerințele pentru baterii s-au schimbat complet în ultimii ani. Pentru a sprijini operatorii flotelor de vehicule comerciale, VARTA Truck Portal oferă o nouă platformă de service, instruire și informare. Aici puteți afla mai multe informații cu privire la întreținerea, alegerea bateriei și optimizarea costurilor de exploatare.

Aflați mai multe informații

Test Every Battery

Programul de testare a bateriei

De ce să participați la programul de testare a bateriei? Cei mai mulți șoferi cred că bateriile auto sunt piese care se pot repara. Dar dat fiind faptul că în unul din trei cazuri, mașina se defectează din cauza bateriei, ar fi mai logic ca bateriile să fie considerate piese ce necesită întreținere.

Aflați mai multe