Căutare baterie VARTA®

Căutare distribuitor VARTA®

Găsiți alți distribuitori

Aveți încredere în bateriile VARTA® – Cele mai bune baterii de la liderul mondial în domeniu

Vehiculele moderne necesită multă energie de la baterie. Bateriile VARTA® vă alimentează vehiculul, fie că este vorba de un sistem Start-Stop, o mașină convențională, o motocicletă, un vehicul comercial, un camion sau un vehicul sport pt. agrement. Bateria VARTA® este întotdeauna cea mai bună soluție!

Aflați mai multe

Programul de testare a bateriilor VARTA®

Obțineți gratuit TESTAREA BATERIEI. Testați bateria înainte să cedeze, deoarece în unul din trei cazuri,
mașina se defectează din cauza
bateriei.

Aflați mai multe

APLICAȚII PENTRU BATERIE

Auto

Baterii auto

Indiferent că este vorba de prima dvs. mașină, o mașină de familie, o mașină cu funcționalitatea start-stop sau un vehicul ultra-dotat cu cerințe energetice mai mari, vă vom recomanda bateriile VARTA® potrivite.

Vehicule comerciale grele

Baterii pt. vehicule comerciale grele

Creșterea numărului reglementărilor în domeniul siguranței și al mediului ambiant, al camioanelor cu sisteme de montare la capăt de cadru și al echipamentelor electronice din toate domeniile va schimba radical piața. Gama inegalabilă de baterii VARTA® pt. vehicule comerciale grele este gata să îndeplinească noile cerințe ale pieței.

Powersports

Baterii Powersports

Powersports acoperă o gamă variată de vehicule, inclusiv motociclete, quad-uri, jet ski-uri, vehicule pt. teren accidentat și vehicule utilitare de teren (ATV-uri și UTV-uri, scutere, snowmobile, chiar și mașini de tuns peluza. Cu siguranță veți găsi baterii VARTA® concepute pt. fiecare dintre aceste aplicații.

Aplicații de agrement

Baterii pt. aplicații de agrement

Gama VARTA® Professional este proiectată pt. a furniza energie ambarcațiunilor navale precum bărci electrice, iahturi și bărci cu motor, plus tuturor tipurilor de rulote și case pe roți. Pentru carturi de golf și aplicații similare, alegeți bateriile VARTA® destinate aplicațiilor de agrement pt. performanțe și fiabilitate de excepție.