Baterii pt. motocicletă de la VARTA®

Om în negru conducându-și motocicleta neagră pe un drum de țară cu copaci pe margini

Fie că aveți o motocicletă sau un chopper, VARTA® vă oferă bateria potrivită pt. vehiculul dumneavoastră. Plimbările pe un drum de țară sau pe o pistă de curse sunt posibile datorită bateriilor noastre de înaltă calitate. Pentru că nimeni nu își dorește o pană bruscă în mijlocul drumului.

Baterii VARTA® Powersports pt. motociclete

VARTA® oferă trei tipuri diferite de baterii pt. motocicleta dvs.: Powersports AGM, Powersports Freshpack și Powersports Gel. Powersports AGM nu necesită întreținere și nici completare; oferă energie maximă, chiar și în condiții extreme. Powersports Freshpack are o energie perfect fiabilă la pornire pe vreme caldă și rece; face față vibrațiilor, fie că vă deplasați pe drumuri accidentate sau prin zăpadă. Powersports Gel este ideală pt. bicicletele de agrement cu caracteristici suplimentare precum frânele antiblocare; de asemenea, nu necesită întreținere și tot acidul de baterie se află în suspensie sigură în gel, astfel că nu necesită completare.

Curent de pornire la rece (CCA)

Curentul de pornire la rece este numărul de amperi pe care o baterie plumb-acid la -17,8 °C (0 °F) îl poate furniza timp de 30 de secunde, menținând cel puțin 1,2 volți pe celulă.

Capacitate de rezervă (RC)

Capacitatea de rezervă reprezintă intervalul în care bateria va continua să alimenteze accesoriile esențiale în cazul în care alternatorul sau generatorul vehiculului se defectează.

AGM pt. motociclete

AGM este prescurtarea pt. Absorbent Glass Mat - fibră de sticlă absorbantă. Această tehnologie este perfectă pt. motociclete, care funcționează la turații mari și rezistă la călătorii lungi pe orice tip de vreme. Aceste baterii sunt concepute pt. condiții extreme. Carcasa robustă oferă o rezistență excelentă împotriva vibrațiilor, chiar și atunci când traversați ape agitate sau drumuri desfundate.

Baterii care nu necesită întreținere pt. motociclete

VARTA® furnizează baterii care nu necesită întreținere pt. motociclete și le oferă o durată de viață îndelungată.

Căutare baterie VARTA®


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Căutare distribuitor VARTA®

Găsiți alți distribuitori