Creați-vă un cont pe VARTA® Partner Portal

Acest formular colectează numele și informațiile dvs. de contact. Vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate pentru a afla cum protejăm și gestionăm datele transmise de dvs.


*Sunt de acord cu Termenii și condițiile
Da, doresc să primesc în continuare comunicări de vânzări și marketing, precum și știri cu privire la produse și la marcă din partea VARTA.

Nu, nu doresc să primesc în continuare comunicări de vânzări și marketing, precum și știri cu privire la produse și la marcă din partea VARTA.

Creați

Prin completarea formularului de mai sus și bifarea butonului „Abonare”, confirmați că ați consultat, ați înțeles și ați acceptat clauzele noastre de confidențialitate, precum și cele privind modulele cookie.

Citiți Politica noastră de confidențialitate

Protecția datelor

Colectăm, utilizăm și stocăm datele dvs. personale numai în conformitate cu prevederile legilor aplicabile privind confidențialitatea datelor. Datele sunt introduse și utilizate exclusiv pentru VARTA® Partner Portal pe acest site web. Datele vor fi șterse atunci când vă revocați consimțământul pentru stocarea acestora. Nu se efectuează comunicări de date către terțe părți pentru utilizarea în scopuri publicitare fără consimțământul dvs. Vă încurajăm să citiți și Politica noastră de confidențialitate, care este încorporată prin referință în acești Termeni și pe care o puteți găsi pe site-ul nostru web.

Conținutul site-ului

Site-ul conține mărci comerciale, mărci de servicii, materiale cu drept de autor și alt conținut deținut, licențiat sau utilizat cu permisiunea noastră. Suntem singurul proprietar al tuturor drepturilor și titlurilor asupra conținutului, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile comerciale și drepturile de proprietate intelectuală. Nu puteți salva, modifica, copia, publica, afișa, transmite, adapta sau exploata în orice mod conținutul fără permisiunea noastră prealabilă, în scris. Rezervăm dreptul de a modifica parțial sau în totalitate conținutul de pe acest site, în orice moment, fără preaviz.

Derogare de răspundere

În pregătirea acestui site, se fac toate eforturile de a furniza cele mai actuale, corecte și clar exprimate informații posibil. Cu toate acestea, este posibil să apară erori neintenționate în cadrul informațiilor. Serviciile, informațiile și datele puse la dispoziție pe site-ul nostru web sunt furnizate „ca atare”, fără niciun fel de garanții.


În măsura în care link-urile sau indicatorii către site-uri web ale unor terțe părți fac parte din conținutul site-ului nostru web, nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere legală pentru niciun fel de informații, comunicări sau materiale disponibile pe respectivele site-uri legate sau la orice link din conținutul unui site legat. Declarăm în mod explicit că nu împărtășim în mod necesar conținutul și/sau opiniile oricărei terțe părți din conținutul unui site legat.


Prin utilizarea site-ului nostru web, vă asumați toate riscurile asociate cu utilizarea acestui site, inclusiv orice risc pentru calculatorul dvs., afectarea software-ului sau a datelor de către orice virus, software sau alt fișier care ar putea fi transmise sau activate prin intermediul site-ului nostru web sau în urma accesării acestuia de către dvs. Nu vom fi în niciun caz răspunzători pentru niciun fel de daune directe, indirecte, speciale, accidentale sau pe cale de consecință, inclusiv, fără limitare, pierderi de venituri sau de profituri, rezultate sau asociate în orice fel cu utilizarea sau utilizarea necorespunzătoare a informațiilor sau cu absența informațiilor de pe site-ul nostru web.


Căutare baterie VARTA®


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Căutare distribuitor VARTA®

Găsiți alți distribuitori