Două afișe color VARTA® din anii 80 în stânga, o mașină negru cu alb în dreapta

VARTA® brand history (1980-1999)

Marca VARTA® oferă tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani.

1983: Heavy Duty fără întreţinere duc la reducerea TCO

VARTA® introduce pe piaţă baterii fără întreţinere Heavy Duty la care grila este un aliaj din calciu.

1986: De la o întreţinere minimă la nici o întreţinere

VARTA® lansează în întreaga lume primele baterii de pornire complet fără întreţinere LF (liquifix), prevăzute cu tehnologie cu electrolit încorporat.

1987: VARTA® din nou în frunte cu bateriile Grand Prix

Noi tehnologii la grilă şi separatori facilitează bateriilor fără întreţinere VARTA® Grand Prix o performanţă de pornire la rece îmbunătăţită.

1993: Rezistenţă la vibraţii de zece ori mai mare

Baterile VARTA® Super Heavy Duty pentru camioane apar pe piaţă. Ele dispun de straturi din vată de sticlă inovative care oferă rezistenţă la cicluri şi performanţă de pornire mai bună. Rezistenţa imbatabilă la vibraţii fac din ele soluţia perfectă pentru maşinile de construcţii.

1995: Bateria perfectă pentru maşini de înaltă performanţă

Tehnologia cu argint la bateriile de maşini este o inovaţie introdusă în toată Europa care este preluată rapid de către producătorii lideri de maşini. Bateria VARTA® Silver Dynamic este ideală pentru vehiculele de înaltă performanţă, cu echipament compex. Ea este deasemenea foarte durabilă, extrem de performantă şi nu necesită întreţinere.

1998: Raţionalizarea operaţiilor

Pentru o eficienţă mai mare, toate secţiile VARTA® pentru baterii portabile au fost unificate. Noua filială se numeşte VARTA® Gerätebatterie GmbH. Drept rezultat suntem în postura de a pune mai repede ca oricând inovaţii la dispoziţia clienţilor noştri.

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori