Patru afișe VARTA®: secțiuni de automobil, vehicul comercial greu și vehicul pt. agrement

VARTA® brand history (2010-present)

Marca VARTA® oferă tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani.

2010: 125 ani Johnson Controls

Johnson Controls celebrează 125 ani în fruntea tehnologiilor de baterii.

2010: Lărgirea sortimentului de baterii VARTA® Start-Stop

Istoria de inovaţii VARTA® continuă – cu bateriile VARTA® Start-Stop Plus bazate pe tehnologia optimizată AGM pentru maşini cu sisteme Start-Stop avansate precum şi cu VARTA® Start-Stop bazate pe tehnologia EFB (Enhanced Flooded Battery) prevăzută pentru vehicule cu sistem standard Start-Stop.

2010: Se lansează programul de reciclare ecosteps®

Iniţiativa ecosteps a fost introdusă pentru a facilita reciclarea profesională şi ecologică a bateriilor pentru vehicule, conferind o durabilitate crescută produselor noastre.

2010: 3 premii mari într-un singur an

Johnson Controls se mândreşte cu câştigarea premiului "Volkswagen Innovation Award" şi “Volkswagen Group Award for Sustainable Energy Storage System". General Motors EMEA ne-a oferit premiul „Supplier of the Year Award 2010“- ca şi în anul precedent.

2011: VARTA® Prgramul Start-Stop Service VSSP

Este lansat VARTA® Start-Stop Service Programme [VSSP]. El echipează atelierele particulare cu suport tehnic lărgit şi echipamente speciale pentru a simplifica astfel schimbarea bateriilor din vehiculele cu sistem Start-Stop. În acest mod firmele participante îşi lărgesc modelul propriu de afacere iar clienţii profită de mai multe servicii.

2011: Edison Best New Product Award 2011

Seria de baterii VARTA® Start-Stop este numită câştigătoare în concursul Edison Best New Product Award la secţia “Energy and Sustainability: Sustainable Power Systems Segment”

2011: Producţie mai multă în Europa

Johnson Controls dezvoltă capacităţile de producţie din Europa pentru a putea acoperi cerinţele crescânde impuse în special de gama de baterii VARTA® Start-Stop.

2012: MAN Truck and Bus Supplier Award 2011

Johnson Controls este distins cu premiul MAN Truck and Bus Supplier Award 2011. Societatea de achiziţionări internaţională TEMOT International ne înmânează “Innovation Award” pentru calitatea deosebită a tehnologiei noastre AGM.

2013: Relansarea măcii VARTA®– Cu VARTA® începe totul

Marca VARTA® este relansată cu un logo nou, etichete pentru baterii complet noi, un sortiment de produse prelucrat, un website nou, cataloage şi materiale service noi.

2014: Johnson Controls include AGM şi EFB în puternicul său Dynamic Trio

În 2014, Johnson Controls a adăugat VARTA® Silver Dynamic AGM şi Blue Dynamic EFB la gama sa Dynamic Trio, deja testată în condiţii obişnuite de utilizare. Bateriile AGM şi EFB oferă performanţe inegalabile şi anduranţă incomparabilă pentru vehiculele ultra-performante şi aplicaţiile Start-Stop.

2016: Baterii care nu necesită întreținere pt. aplicațiile din Asia și Europa

În 2016, Johnson Controls a inventat bateriile care nu necesită întreținere, concepute special pt. a face față condițiilor meteo extreme. Acestea sunt mai puternice, mai durabile și mențin vehiculele clienților în mișcare. În plus, procesul de fabricare este mai prietenos cu mediul, utilizând cu 20% mai puțină energie și emițând cu 20% mai puține gaze cu efect de seră.

2019: Clarios

Johnson Controls Power Solutions se separă de Johnson Controls International, LLC. și devine Clarios, o companie de sine stătătoare.

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori