Patru afișe color de la VARTA®

VARTA® brand history (2000-2009)

Marca VARTA® oferă tehnologii avansate, performanță solidă și funcționare de excepție în întreaga lume, de peste 100 de ani.

2000: Un nou centru pentru inovaţii

VARTA® deschide un nou centru pentru tehnologii de baterii auto în Hanovra, reunind câţiva dintre cei mai competenţi designeri şi ingineri din branşă.

2002: Johnson Controls investeşte în viitor

În noiembrie 2002, liederul global Johnson Controls, Inc. preia secţia de baterii VARTA® Automotive oferindu-i astfel un fundament solid pentru dezvoltarea sa ulterioară.

2003: Producătorii de vehicule preiau rapid noua tehnologie AGM

Producătorii de vehicule desemnează Johnson Controls drept primul furnizor de baterii AGM (Advanced Glass Mat) pentru maşinile de lux. Bateriile AGM VARTA® sunt rezistente la răsturnare şi nu necesită întreţinere.

2003: Un nou nivel de performanţă pentru vehiculele comerciale

Apare pe piaţă şi se impune tehnologia cu argint pentru bateriile de camioane. Bateria Promotive Silver este sursa de energie perfectă pentru vehicule utilitare de performanţă înaltă cum ar fi autocarele de lux sau cele mai moderne camioane. Acest produs care nu necesită absolut nici o întreţinere oferă o durată de funcţionare îndelungată şi performanţe excepţionale.

2006: Se lansează VARTA® Dynamic Trio

Johnson Controls lansează pe piaţă seria de baterii SLI de primă clasă VARTA® Dynamic Trio. Variantele Silver, Blue şi Black asigură luarea în considerare a cerinţele fiecărei maşini, indiferent de vechime.

2007: Bateriile Start-Stop inovative au impact

Noile bateriile VARTA® Start-Stop câştigă rapid încrederea producătorilor de vehicule cum ar fi BMW şi Mini. Nu mai durează mult şi Johnson Controls este liderul de baterii pentru sistemele Start-Stop, vehicule hibride şi electrice.

2008: Este introdusă tehnologia unică PowerFrame®

Această tehnologie cu grilă patentată, de construcţie inovatoare este una din noutăţile noastre cele mai mari. Ea asigură un flux de energie optimal, performanţă imbatabilă şi fiabilitate fără compromis, indiferent de aplicaţia bateriei.

2009: 3 premii mari într-un singur an

Societatea internaţională de achiziţionări TEMOT International onorează Johnson Controls cu “Best Sales Marketing & After Sales Support Award 2009". VOLVO ne conferă "Truck Supplier Award 2009" iar General Motors EMEA desemnează Johnson Controls drept "Supplier of the Year 2009“.

2009: Producătorii de vehicule lideri Start-Stop se bazează pe soluţiile experimentate a bateriilor VARTA®

La începutul anului, 80% din vehiculele cu sistem Start-Stop sunt echipate cu o baterie VARTA®.

Caută o baterie VARTA


Ești un profesionist? Folosește căutarea detaliată din VARTA Partner Portal.

Caută un partener VARTA

Găsiți alți distribuitori